onsdag 18 mars 2009

Mycket bättre dag idag!

Idag har jag verkligen sovit ut. Jag är sååå beroenda av sömn och tar jag inte hand om mig själv ordentligt så får jag dagar som igår, vilket är helt onödigt.

Har haft en jättebra dag idag. Gick mot valla/campus runt kl 13 för att möta upp möta Anna, Tessan och Linda kl 14. Det var en så otroligt mysig promenad i solen. Det gjorde både mig och Ikaros gott. Han fick gå lös delar av vägen och skötte sig jättebra.

Träningen gick sådär idag. Ikaros var lite över allt kändes det som. Vid två tillfällen gav han sig iväg till de andra och fjantade sig. Jaja vi hade kul och det är huvudsaken. Efter vi hade tränat lite satte vi oss alla ner och pratade en stund. Ikaros var till en början väldigt rastlös men lugnade sig mot slutet. Väldigt nyttig träning för min lättstressade hund.

Har borstat båda hundarna ordentligt idag. Jag hatar verkligen att borsta så därför kan det ibland gå lite väl länge mellan gångerna. Satt sammanlagt en timme och borstade vilket kändes i ryggen.

päls från Ikaros, helt sjuk mycket

Nala spejar ut över fältet

vilken kontakt dom har Primo och Tessan


jag blir alltid lika imponerad när Tessan visar det här tricket, bra jobbat!

vilken hund Tim är, det har alltid varit mitt mål att kunna göra så här med Ikaros när vi är ute

snacka om att dom här två älskar varandra Tim och Anna = kärlek

min busunge ute på äventyr

ge hit bollen nu då matte

grrrrrr....min boll

matte, inte ute bland folk

undrar ni vad vi viskar? det är Ikaros och min hemlighet :P

Idag fick jag inbjudan att följa med och spåra med Linda, Kicki och Tessan. Tackade ja så klart. Ska bli kul att se hur proffsen gör och kanske få lite bra tips.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså ju mer jag träffar dig och Ikaros ju mer gillar jag er, ni är bara så goa ihop! (självklart är Ozzy en raring också men honom har jag sett så lite av hittils) Tycker Ikaros sköter sig jättebra, hellre lite glädjespring och en glad hund som gillar livet och matte än kadaverdisciplin och surheter. Jag tror på att ju roligare man får hunden att tycka det är att vara med, ju lättare får man sen precision och krav på lydnadsfronten.

Kram på er!

Anonym sa...

Anna: klart man gillar Sara hon är jätte go!

jaha ja proffsen var det ;) hi hi jo det kan ju de lärde tvista om! Att spåra är inte ngn större konst med en hund som ikaros, han var ju super duktig! Tack för idag det var jätte trevligt, även om det blev ett abrupt slut för mig som glömde att jag skulle köra Assar till jobbet;)