söndag 26 september 2010

Tiden bara springer iväg

Idag har Magnus och jag varit tillsammans i 9 år och det ska vi fira med en mysig hemmakväll. Vi är båda för trötta för att hitta på något extraordinärt, haha.

Den senaste dagen har jag fått prova på hur det skulle vara att ha tre hundar för vi har nämligen haft finbesök av Java. Javas husse och matte ville gå på fest så då fick hon spendera natten hos oss. Jag, Magnus och Ozzy var jätteglada över att ha en så fin tjej hos oss över natten men Ikaros tyckte inte det var en bra idé. Ikaros undrade bestämt varför matte tagit hem en till brun sak och meddelade vänligt men bestämt att han inte var road. Ikaros spenderade de första timmarna med att gny sitt missnöje över detta hemska öde. Hon är brun som bollen och hon tar all uppmärksamhet från min husse och matte.

Utöver Ikaros missnöje har det gott strålande bra. Hon fann sig tillrätta över förväntan bra. Dock inser jag hur jobbigt det är att ha valp med alla kissrundor fast Java var jätteduktig och gjorde inte ifrån sig inne en ända gång. När jag var ute med alla tre samtidigt gick det riktigt bra men det var en del människor som vände på huvudet kan jag lova. Fast det är ju inte så konstigt för hur ofta ser man tre så fina hundar samtidigt.

Det ända problemet enligt mig var att hon var väldigt morgonpigg, något jag verkligen inte är, men hon fick upp mig vid halv åtta för en kissrunda och igen vid halv tio. Efter det var det bara att stanna uppe och ta sig an dagen, då lägger hon sig givetvis och somnar i soffan.

Java är en väldigt kelig hund och det är något jag inte är van vid. När hon fått vara med oss uppe i sängen har hon kromat sig massor och velat vara nära så nära. Det har varit väldigt kul att ta hand om henne och det har varit en bra erfarenhet då aussie är en ras jag ser som en potentiell nästa hund. Efter den senaste dagen känner jag att jag har lite mer koll på vad det faktiskt skulle innebära med en aussie och en tredje hund och den känslan är både spännande och skärmande.

Jag passade på att ta lite bilder men de flesta blev suddiga och alla är väldigt gryniga men så blir det när det är mörkt ute och man inte har bra belysning inne.






För alla som försöker ringa på min mobil kan jag meddela att mitt nummer ligger nere i vätan på byte av mobilleverantör. Vi ska nämligen gå över till Telia och de lovade att jag bara skulle vara utan telefon i en dag och det har nu gått fyra. Om ni vill nå mig kan ni som har Magnus nummer ringa/sms dit alternativt kan ni maila mig. Jag hoppas att jag ska få det nya simkortet i början av nästa vecka.

1 kommentar:

Johanna, Max & Java sa...

Vad härligt bilder!! Vad roligt att läsa om hennes vistelse :). Kram