tisdag 30 september 2008

På begäran...

I helgen var det föreläsningar för dom två distanskurserna jag läser, hundens beteendebiologi och djurens kommuntikation. Det mesta var riktigt intressant även om jag ska erkänna att det var jäkligt jobbigt. Jag har lite andra tider än vanliga människor. Jag går oftast och lägger mig vid tre, eller senare om jag jobbar, och sen går jag upp vi ca 12. Så jag kan lova att det var svårt att gå upp halv åtta. Jag var så trött på söndagen att jag gick och lade mig kl 22, Diana skrattade åt mig när jag sa att jag skulle gå och lägga mig :D.

Jenny som också läser hundens beteende biologi, och jag passade givetvis på att åka till 4 tassar på lunchen på söndagen. Vi är båda beroende av att köpa hundgrejer. Jag köpte en ny sele och koppel till Ozzy så på begäran av Jenny ska jag nu visa lite bilder på hur fin Ozzy blev i den. Jenny tyckte att jag skulle ha köpt den här selen i rosa...jag tycker mina killar är för manliga för att ha rosa saker på sig ;)

I söndags passade jag också på att ta med mig Ozzy upp till hundhagen, aka apburen, för att han skulle få socialisera lite med olika sorters hundar. Han var så duktig även om jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden.

Måste också tillägga att Jenny sa att hon blev lite kär i Ozzy, det gjorde mig väldigt glad :) jag misstänker att Ozzy blev lite kär tillbaka ;)



"äääh sa du nått matte"

så här fin är Ozzbollen i sin nya sele

så här mysig har Ikaros blivit på äldre dagar

Det var allt för idag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Selen var jättefin på Ozzy! Fast nog hade den varit lite snyggare i rosa, hihi! Och ja, jag blev kär i honom.. han var verkligen jättehärlig och fin :)

Supermysig bild på Ikaros!

Hannah sa...

OK, I didn't translate the post this time - but Ozzy's pictures speak for themselves. Are you sure he's actually a dog and not a cute little imp? :)

Anonym sa...

Hej och hå

guuuuuud vilken fin sele Ozzy har fått.

Superfina bilder!

Kul att ni hade det bra på kurs helgen. Jag gillade verkligen hundens beteendebiologi 1. Den gav mycket =) !

Kramis
Linda