onsdag 8 oktober 2008

Magnus födelsedag!

Idag fyllde Magnus år (eller blir det igår :O) så då blev det givetvis middag hos Magnus föräldrar. Hundarna var som vanligt jätteduktiga, i min mening var dom i alla fall det, även om jag hört att andra inte tycker det men jag tänker inte lägga mer energi på det.

Eftersom vi inte hade så mycket tid idag så blev det lite hjärngympa för hundarna i vår lilla "skogsdunge". Magnus och jag turades om att gömma en leksak åt hundarna. Ozzy ville som alltid bara springa och bära på leksaken så det tog lång tid mellan försöken. Ikaros kämpade så hårt att han hade ordentliga slemblobbar i både mungiporna :)

Visst ät det tråkigt att några få personer ska kunna förstöra för många. Hörde här om dagen att hundhagen dom precis satt upp ska stängas för några få personer störs av att hundarna skäller.
Jag tycker at vissa människors toleransnivå är lite låg. Dessutom fick jag reda på att någon idiot hade krossat glass percis vid ingången vilket hade lett till att en hund hade gjort sig riktigt illa, what's that about? Mår den människan bättre nu, känns det bra att en oskyldig hund har kommit till skada. Vad är konstruktivt med att göra något sådant? Det var tydligen också någon som sagt att dom ansåg att hundarna störde dom döda som ligger begravda på kyrkogården precis bredvid. Åt sånt kan jag inte annat än skratta. Okej om personen ansett att det hade stört dom som var där för att sörja det hade varit en helt annan historia även om jag inte hade ansett det skäll nog för att stänga hundhagen.

För att avsluta på en lite mer happy note så kommer lite bilder på mina älsklingar






Det var allt för idag!

1 kommentar:

Anonym sa...

jag läste också om rasthagen, folk är verkligen dumma i huvudet!

ozzy ser ut att ha vuxit till sig lite på första bilden?