torsdag 4 december 2008

Lekträff med Bob

Igår var vi uppe i rydskogen för att träffa Bob med familj. Det är alltid lika trevligt att träffas för att prata hund och annat, det ska erkännas att samtalet ibland ofrivilligt kan krypa in på wow vilket kanske inte alltid är så roligt för Linda som inte är fast i det som oss andra.

Det är en fröjd att se dom leka och alla lyser upp som solar när dom ser varandra. Roligt är också att trots att Bob har träffat Ozzy så är fortfarande Ikaros hans favorit, Linda och Björn tror att det är för att Ozzy är så liten, jag tror att det är för att Bob inser att Ikaros är det mysigaste och roligaste hunden i världen.

Linda har börjat klaga på att Bianca börjar bli tung i bärselen så jag räknar med all lill-tjejen snart kommer gåendes själv och är med och busar med hundarna, eller inte :P det är hur som helst en väldigt söt bebis som står ut med både skällande och hoppiga hundar, utan att säga ett knyst.


Ikaros och Bob spejar, frågan är efter vad?

" jag undrar vad som finns längst in"

Bollen leker med bollen


Idag hade vi Dianas lillebror på besök. Han är redan vi 1 års ålder hundvan så det gick jättebra. Ozzy var lite misstänksam till en början men lugnade sig ganska fort. Ikaros blev kär i lilla David och skulle pussa honom varje chans han fick, David var tydligen väldigt skitig bakom örat för där var det viktigt att slicka ordentligt. Så det sades en hel del ham ham hemma hos oss idag, det betyder vov vov på rumänska.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att David och hundarna kom så bra överens! Fast jag måste säga att jag inte är förvånad =)

Det var en riktigt fin bild vi fick också. man tackar

Anonym sa...

Vad kul att Ikaros har en så söt buskompis - Ozzy ser ut att kunna roa sig själv så honom går det nog ingen nöd på heller! ;)

Fina bilder - hoppas det inte var något snusk längst in i burken, hihi!