lördag 7 november 2009

Veckan som gått. Del 2: Agility

I tisdags var jag med Frida och Josefin upp till hundungdom och tränade agility. Vi hade otrolig tur med vädret så solen sken och det var stundom riktigt varmt. Innan vi började träna tog vi hundarna med oss till en tom kohage där de fick springa av sig. Ozzy och Ronja busade som aldrig förr medans Alsan sprang lite i utkanten. Ozzy passade även på att "bada" i en allt annat än trevlig vattenpöl...suck ibland är man inte glad för att man har pälsbollar.

Täningen var jätteroligt! Vi körde fem hinder men gjorde dem i en baklängeskedja eller vad det nu kallades. Vi började med tunneln och sen lade vi på ett hinder i taget när det funkade. Ozzy var riktigt duktig och följsam så det fanns inget att klaga på. Ser verkligen fram emot nästa gång. Ronja var riktigt duktig hon med, men hon har också kört detta ett par gånger så hon kunde köra på fem hinder ganska fort. Jag hade många tassavtryck efter en matglad Ronja efter agilitypasset. Alsan är redan en stjärna på detta med agility och visade upp hur slalom ska se ut. Det är inte annat än att man blir imponerad.

Varning för MASSOR med bilder!














2 kommentarer:

jenny & lego sa...

låter som ni har haft väldigt bra dagar! här känns det som att det bara är plugg & så lite mer pluggande & så lite mer plugg för tillfället!

hihi älskade bilden på ronja när hon hoppar ur slalomet!

Anna med flock sa...

Åh vad det ser roligt ut och vad fokuserade ni ser ut :)